Virksomhedsgrundlag2015-09-24T13:25:27+00:00

Virksomhedsgrundlag

Virksomheden er opstartet som følge af et stigende behov for outsourcing af opgaver, da man på denne måde undgår en fast omkostning i form af en fast ansat beregner i virksomheden, der i nedgangstider kan blive en stor belastning for virksomhedens økonomi.

Beregnervirksomheden er opstartet i April 2003 som deltidsbeskæftigelse, men da opgavetilgangen meget hurtigt blev stor, valgte jeg allerede 5 måneder senere, at gøre det til fuldtidsbeskæftigelse.

Grundlaget for virksomheden, er derudover min baggrund som Bygningssnedker, udvidet med en Bygmestereksamen i 1983, samt 11 års erfaring som selvstændig håndværksmester m.m.

Jeg kalkulerer på årsbasis ca. 150 opgaver og fremsender på forespørgsel gerne en gratis prøvekalkulation, samt henviser til en eller flere af vore faste kunder.

Da de fleste opgaver i dag udbydes elektronisk, råder vi over det absolut mest moderne udstyr i form af markedets hurtigste computer, storformatprinter i farve, A3 scanner, kopi og print, samt 40 tommer storskærm i 4K billedkvalitet.